Agjensia e Lajmeve DurresLajm

admin | 04/13/16

POLITIKË

Postuar: 18/08/2018 - 20:50

   Presidenti Ilir Meta u ka shprehur ngushëllimet familjarëve të Admir Bokrinës, njërit prej dy shqiptarëve që humbën jetën në tragjedinë e Xhenovas në Itali.

KRONIKË

Postuar: 18/08/2018 - 20:18

   Shqetësimet e vazhdueshme nga numra të panjohur e kanë detyruar një vajzë të re nga Shijaku t’i drejtohet komisariatit për të bërë denoncim.

KULTURË

Postuar: 16/08/2018 - 17:12

Poeti Robert Shkurti ka lindur në vitin 1962. Librin e parë "Nën qiellin e shqiponjave", e ka shkruar në emigracion me tregime nga Shqipëria e postdiktaturës.

SOCIALE

Postuar: 18/08/2018 - 19:17

   Këto ditë që flitet për tërmete të njëpasnjëshme të rëna në Durrës dhe Bulqizë si dhe për marrjen e masave për të ndihmuar banorët e dëmtuar me ndihma shtetërore apo nga organizatat jo qeveritare, në lagjen nr.13 të Durrësit, në një banesë në afërsi të ish-preventoriumit, spitalit të kockave,

SPORT

Postuar: 18/08/2018 - 21:06

   Atletja Luiza Gega përmes një postimi në faqen e saj zyrtare ne “Facebook” ka konfirmuar se për të sezoni 2018 është mbyllur.

TECH

Postuar: 18/08/2018 - 14:52

   “WhatsApp”, aplikacioni më i përdorshëm nga të gjithë ne së fundmi ka bërë një marrëveshjetë rëndësishme me “Google” për të krijuar një mundësi për të kopjuar të dhënat “rezervë”.

SHËNDETI

Postuar: 17/08/2018 - 21:27

   Era e keqe e gojës mund të jetë shumë e vështirë për t’u eliminuar. Ka shumë produkte që premtojnë zgjidhjen e këtij problemi, por ato mund të jenë mjaft të shtrenjta dhe gjithashtu të prodhuara nga kimikatet.

Postuar: 16/08/2018 - 20:12