Bashkia e Durrësit shpall 6 vende të lira pune

17/01/2020 - 18:53

Bashkia e Durrësit ka publikuar online 6 shpallje për vende të lira pune në administratën vendore.

Pushteti lokal ka shpallur konkursin për vendet e mëposhtme të punës:

  • Specialist i Strehimit në Sektorin e Strehimit Social, Drejtoria e Sherbimeve, Drejtoria e Pergjithshme e Sherbimeve dhe Puneve Publike prane Bashkise Durres.
  • Specialist ne Sektorin e Kontrollit të Zhvillimit të Territorit dhe Marrëdhëniet me Publikun ne Drejtorine e Planifikimit dhe Kontrollit te Zhvillimit te Territorit, Drejtoria e Pergjithshme e Sherbimeve dhe Puneve Publike prane Bashkise Durres.
  • Specialist në Sektorin e Kadastres, Shpronesimeve dhe Menaxhimit të Gjeoinformacionit, Drejtoria e Planifikimit dhe Kontrollit te Zhvillimit te Territorit, Drejtoria e Pergjithshme e Sherbimeve dhe Puneve Publike prane Bashkise Durres(Njesia Administrative Katund i Ri).
  • Specialist Protokolli në Sektorin e Protokoll Arkives, Drejtoria e Burimeve Njerezore, Drejtoria e Pergjithshme Ligjore Arsim Kulture dhe Burime Njerezore, prane Bashkise Durres.
  • Specialist në Sektorin e Personelit, Drejtoria e Burimeve Njerezore, Drejtoria e Pergjithshme Ligjore Arsim Kulture dhe Burime Njerezore prane Bashkise Durres.
  • Pergjegjes  në Sektorin e Sherbimeve Mbeshtetese prane Drejtorisë se Burimeve Njerezore , Drejtoria e Pergjithshme Ligjore Arsim Kulture dhe Burime Njerezore të Bashkisë Durres.

Të gjithë kandidatët e interesuar do të gjejnë në linkun  https://www.durres.gov.al/images/shpallja_per_vende_te_lira_pune__janar_2020_Document.pdf  të gjitha të dhënat e nevojshme për dokumentet e kërkuara dhe të dhënat për pozicionin e punës.

Afati për dorëzimin e dokumentave për procedurën LËVIZJE PARALELE  është data 24 janar, ndërsa për procedurat NGRITJE NË DETYRË dhe PER PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL afati i fundit është data 31 janar.

/portali DurresLajm/

Na bëni like në facebook!: 

Lajme nga e njëjta kategori

Të tjera detaje dalin në dritë nga arrestimi i pedagogut dhe botuesit të njohur, Henri Çili, i cili akuzohet për mashtrim, pastrim parash

Rikthehen reshjet në pjesën më të madhe të vendit, duke bërë që deri në mesditë i gjithë vendi të jetë me reshje shiu dhe reshje dëbore n

Një ditë pasi babai i saj vrau nënën dhe ndërsa ka varrosur të ëmën, vajza e të ndjerës Hajdije Tasuni ka postuar një mesazh shumë të ndj

Në një kohë kur kryeministri Edi Rama ka kërkuar ruajtjen e qetësisë dhe mos përhapjen e panikut nga koronavirusi, drejtori i kadastrës E

Sipas raportit të Agjencisë Evropiane për Azilin (EASO) Shqipëria vazhdoi të ishte mes dhjetë vendeve me numrin më të madh të azilkërkues

Bashkia e Durrësit ka shpallur dy vende të lira pune.  Për të dy vendet vakante ftohen të gjithë kandidatët e interesuar të dorëzojnë dok

Në prill të vitit të kaluar Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës (UAMD) inauguroi dy investime të mëdha të bëra në fushën e Multime

Janë përzgjedhur 4 kandidatë për kreun e Byrosë Kombëtare të Hetimit.

Miratohet lista e tretë me 1588 emra të rinj që do të përfitojnë subvencionimin e qirasë në Durrës.