Mbledhja e Këshillit Bashkiak Durrës, 8 projektvendimet që priten të miratohen

28/05/2020 - 14:23

Këshilli Bashkiak Durrës do të mbajë mbledhjen e radhës ditën e premte, data 29.05.2020, ora 14:00.

Këshilli edhe këtë radhë do të zhvillojë mbledhjen nëpërmjet mjeteve të komunikimit elektronik.

Në rend dite janë këto 8 projektvendime për t’u diskutuar e miratuar:

1.“Për miratimin e familjeve përfituese te ndihmës ekonomike nga fondi i kushtëzuar për bllok ndihmën ekonomike deri 6 % dhe fondi nga të ardhurat e Bashkisë, për muajin maj 2020”

2.“Për miratimin e dhënies me qira të ambjentit, me Vendndodhje në katin zero të ish repartit të urt-së, me Nr. Pasurie 2/423, zk 8513, me sipërfaqe të përgjithshme 602 M2 (nga kjo sip. Ndërtimi 578 m2 dhe sip. Funksionale 24 m2 ), Pronë e bashkisë Durrës, për një afat 10 (dhjetë) vjet, nëpërmjet proçedurës së konkurrimit”

3.“Për miratimin e dhënies me qira të ambjentit, me Vendndodhje në katin zero të ish repartit të urt-së, me Nr. Pasurie 2/423, zk 8513, me sipërfaqe të përgjithshme 251M2 (nga kjo sip. Ndërtimi 201 m2 dhe sip. Funksionale 50 m2), Pronë e bashkisë Durrës, për një afat 5 (pesë) vjet, nëpërmjet proҫedurës së konkurrimit”

4.“Për miratimin për dhënien me qira të terrenit sportiv, Që përfaqëson dy fusha tenisi me sipërfaqe 1420 m2 ; të Ambjentit godinë 1 kt me sip.32.4 m2 dhe të sip.124.6m2 , që Përshin shkallët betonarme dhe ndërtime të rrjetit të Infrastrukturës (kanalizime dhe sip. Të gjelbëruara), që janë në funksion të terrenit sportiv, me vendndodhje në territorin e gjimnazit “leonik tomeo” Pronë e bashkisë Durrës, për një afat 5 (pesë) vjet, nëpërmjet proҫedurës së konkurrimit”.

5.“Për disa shtesa dhe ndryshime në vendimin e këshillit Bashkiak nr. 468 datë 23.12.2017 “për sistemin e taksave dhe tarifave vendore në qytetin e Durrësit”, i ndryshuar”

6.“Për disa shtesa dhe ndryshime në vendimin e këshillit bashkiak nr.625, datë 27.09.2019 “për zgjedhjen e komisioneve të përhershëm të këshillit bashkiak Durrës”.

7.“Diskutim për rezolutën “mbi marrjen e masave të veçanta për shkak të situatës së krijuar si rezultat i pandemisë të shkaktuar nga covid-19, pёr parandalimin e dhunёs me bazё gjinore”.

8.“Për miratimin e masës së grantit të rikonstruksionit ose riparimit për nivelin e dëmit Ds1, Ds2 dhe Ds3, për banesat e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 në qytetin e Durrësit”.

/portali DurresLajm/

Na bëni like në facebook!: 

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat or click here to download the PDF file.

Click here to download the PDF file.

Lajme nga e njëjta kategori

Shefja e Departamentit të Sëmundjeve Infektive në ISHP, Silva Bino, thotë se për shkak të numrit të lartë të rasteve të reja me koronavir

Komisioni për Ekonominë dhe Financat, dhe deputetët e Qarkut të Durrësit, nën drejtimin e kryetares së Komisionit, znj.

Komisioni Evropian ka prezantuar vlerësimin e tij për përmbushjen e kërkesave për mekanizimin e mbajtjes së liberalizimit të vizave me Sh

Gjykata e Durrësit ka lënë në burg 56-vjeçarin me iniciale R.S., i cili akuzohet se ka kryer veprime të turpshme ndaj dy vajzave të mitur

Sot u zhvillua mbledhja e dytë e Komitetit Rajonal për Zhvillimin e Turizmit, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Durrës Roland Nasto, ku

COVID-19 futet në gjykatën e posaçme kundër krimit e korrupsionit duke pezulluar proceset gjyqësore për ditën e sotme, pasi ka prekur një

Ushtria shqiptare ka zhvilluar dje një operacion për pastrimin e ishullit të Sazanit nga municionet luftarake të depozituara atje ndër vi

Ambasada gjermane në Shqipëri paralajmëron qytetarët e saj lidhur me udhëtimet drejt vendit tonë duke paraqitur kornizën e situatës me pa

Nga 90 rastet e reja me koronavirus të identifikuar në të gjithë vendin, 15 janë regjistruar në Durrës.