Çifti i artistëve nga Shijaku rikthehet në skenën e teatrit “Aleksandër Moisiu” në fundjavë me monologun “Më pyesin ku je” (VIDEO)

Monologu “Më pyesin ku je” vjen të premten dhe të shtunën në skenën e teatrit “Aleksandër Moisiu” të Durrësit. Çifti i artistëve Albert Dedja dhe Dardana Berdyna rikthehen pas 31 vitesh në teatrin nga ku ata hodhën hapat e parë të karrierës së tyre artistike. Me origjinë nga Shijaku, ata kanë ndërtuar jetën e tyre … Continue reading Çifti i artistëve nga Shijaku rikthehet në skenën e teatrit “Aleksandër Moisiu” në fundjavë me monologun “Më pyesin ku je” (VIDEO)