Buxhetorët 10 mijë lekë shpërblim për festat e fundvitit

14/12/2012 - 11:36

 

TIRANE - Administrata shtetërore do përfitojë 10 mijë lekë të reja në formën e shpërblimit për festat e fundvitit. Lajmi konfirmohet nga burime pranë Ministrisë së Financave. 

Nga ky shpërblim do të përfitojnë punonjësit e arsimit, shëndetësisë, policisë, administratës publike dhe ente të tjera shtetërore. 
Nuk përfitojnë edhe këtë vit pensionistët.

Shpërblimi në të njëjtën vlerë është dhënë dhe vitin e kaluar dhe tashmë ka zëvendësuar rrogën e 13-të, e cila për shkak të efekteve që ka dhënë kriza ekonomike, nuk po jepet prej më shumë se dy vitesh.

/portali DurresLajm/

Na bëni like në facebook!: 

Lajme nga e njëjta kategori

Struktura e borxhit të familjeve shqiptare është shumë e ndryshme, që nga kredia bankare deri tek tregjet informale, overdrafti dhe të as

Pas tërmeteve “tundet” qeveria, nuk regjistrohen pronat pa sigurim 10-vjeçar.

Mbi 2000 familje të vrojtuara nga Banka e Shqipërisë raportuan rënie të punësimit, të ardhurave dhe shpenzimeve në gjashtë muajt e parë t

Edhe gjatë ditës së sotme, monedha e përbashkët europiane ka fituar pikë ndaj Lekut vendas. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë,

Banka e Shqipërisë raportoi se çmimet e banesave janë rritur me 1.8 për qind në gjashtëmujorin e parë të vitit në raport me të njëjtën pe

Pas kërkesave të vazhdueshme të grupeve të interesit, procesi i fiskalizimit është shtyrë dhe nuk pritet më të fillojë më nga 1 janari, s

Ekonomia shqiptare pritet të ngadalësohet në 2.9% këtë vit, për shkak të uljes së prodhimit të energjisë nga pakësimi i reshjeve, raporto

Bankat në Shqipëri kanë efektivitet shumë të ulët në ekonomi, për shkak se japin kredi me një përqindje shumë më të ulët se depozitat që

Familjet e pasura shqiptare, 20 përqindëshi më të ardhurat më të larta, i ka limituar shpenzimet për hotele dhe restorante etj., më 2018

Sot ka dalë në qarkullim seria e re e kartëmonedhave 200 deri në 5000 lekë.