Deklarimi dhe pagesa e kontributeve të sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore, afati i fundit 20 dhjetori

13/12/2019 - 16:20

Afati i fundit i deklarimit dhe pagesës së kontributeve të sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore do të jetë data 20 dhjetor.

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njoftoi se kjo datë vlen si limit edhe për detyrimet e Tatimit mbi të Ardhurat nga Punësimi për periudhën nëntor 2019.

Për çdo paqartësi në përmbushjen e këtij detyrimi ligjor, qytetarët mund të drejtohen në sportelet e Shërbimit të Tatimpaguesve ose në Qendrën e Thirrjeve përmes numrit të gjelbër 0800 00 02.

/portali DurresLajm/

Na bëni like në facebook!: 

Lajme nga e njëjta kategori

Për një vend si Shqipëria, me të ardhura të ulëta, sigurisht që shpenzimet për restorante dhe hotele do të kenë një peshë shumë më të ulë

Pagat për punonjësit e administratës publike, ato në sektorin privat në tregti dhe shërbime dhe gjithashtu edhe punonjësit e thjeshtë, u

Rritja e remitancave në vitin 2019 ka ardhur si pasojë e tërmetit të 26 nëntoirt.

Çmimet e paketave të cigareve u rriten me 10 lekë në fillim të janarit.

Shqipëria duket se po tërheq gjithmonë e më shumë vëmendjen e sipërmarrësve të huaj.

Për familjet, të ardhurat e të cilave janë të pakta është e kuptueshme që shpërndarja e tyre do të shkojë tek gjërat më bazike, sikurse ë

Në Shqipëri politikat makro-ekonomike janë të gabuara, sistemi ekonomik nuk po funskisonon siç duhet për të nxitur shpirtin sipërmarrës d

Shqipëria renditet e shtata në Europë për prodhimin e portokallëve në vitin 2018, duke u ngjitur një vend në renditje në krahasim me një

Të gjithë vendosim disa objektiva për të realizuar në çdo fillim viti, por nëse njëri prej tyre është për t’u bërë milioner, për fat të k

Të gjithë ata që kanë në plan të blejnë një automjet gjatë vitit 2020, duhet ta dinë se nuk do të regjistrohet apo zhdoganohet nëse nuk p