Taksa e pronës në Tiranë nuk do të ndryshojë

07/06/2018 - 14:01

Këshilltarët e djathtë dhe ato të Lëvizjes Socialiste për Integrim kanë braktisur edhe këtë herë mbledhjen e Këshillit Bashkiak. Pasi kundërshtuan sërish prezencën e 6 këshilltarëve të rinj që sipas tyre janë ilegjitimë dhe nuk mund të votojnë, si dhe përfshirjen në rendin e ditës të dy pikave shtesë, për të cilat thanë se nuk kanë dijeni, u larguan nga salla.

Këshilltarët kanë dhënë votën e tyre për disa çështje të rëndësishme, mes të cilave ishte dhe vendimi për të mos ndryshuar taksa e pronës.

Këshilli votoi për rritjen e pagës së edukatorëve në çerdhe si dhe vendosjen e dy instilacioneve të reja, një lokomotive tek ish-stacioni i vjetër i trenit dhe “Bubin kaçurrel” në një prej lulishteve të Tiranës.

/portali DurresLajm/

Na bëni like në facebook!: 

Lajme nga e njëjta kategori

Personat fizikë nuk do të duhet të depozitojnë më në organet tatimore vendimin e destinimit të fitimit, ndërsa personat juridikë që i dor

Në kuadrin e mbrojtjes së investitorit dhe edukimit financiar, Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare tërheq vëmendjen në lidhje me investim

Gjatë fjalës së tij në mbledhjen e Këshillit të Investimeve, Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj tha se këtë vit ka qenë se

Shqipëria renditet në mesin e 15 vendeve për emigracionin e lartë të personave të arsimuar dhe me grada shkencore.

Arsimi merr për familjet e reja  çerekun e shpenzimeve, madje më shumë  se për t’u ushqyer dhe strehuar.

Monedha e përbashkët europiane ka shënuar ditën e shtatë radhazi me rënie në tregun vendas.

Gjatë ditës së sotme u prezantua Studimi i Realizueshmërisë për rehabilitimin e linjës hekurudhore Durrës – Rrogozhinë – Elbasan – Pograd

Veprimtaria ekonomike shënoi rritje në pothuajse të gjitha zonat turistike në vend.

Shpenzimet e familjeve shqiptare u rriten me ritme më të shpejta se të ardhurat na pjesën e parë të vitit 2018.