Koment

 • Mesazhi im është alkimik

  13/10/2014 - 14:49
  Nga Gladiola Busulla DURRËS, 13 tetor 2014 - Osho, filozofi indian që jetoi gjithë jetën si një shpirt i lirë. Ai preku jetën e miliona njerëzve në botë përmes diskutimeve, librave dhe punës së tij...
 • Rexhep Qosja, i çmendur pas Edi Ramës

  09/10/2014 - 15:55
  Nga Kimete Berisha DURRËS, 9 tetor 2014 - I magjepsur. I dashuruar. I çmendur pas Edi Ramës. Rexhep Qosja është fiksuar pas Edi Ramës. Tashmë e ka lëshu ‘n’ler’ gjuhën e tij të gjatë, e as që po...
 • Fshatarët e qyteteve

  09/10/2014 - 12:14
  Nga Gladiola  Busulla DURRËS,  9 tetor 2014 -  Metamorfoza shoqërore ka bërë që shumica e popullsisë të zhvendoset në zonat urbane. Të rinjtë e fshatrave kënaqen nga vezullimi magjik i qyteteve të...
 • Shqiptarët në krye të Perandorisë Osmane

  08/10/2014 - 10:43
    DURRËS, 8 tetor 2014   - Shqiptarët qeverisën perandorinë osmane si kryeministra, për një periudhë kohore prej afro 150 vjetësh në 500 vite, sa qeverisi kjo perandori. Kryeministrat shqiptarë i...
 • Maks Velo – Antiverior dhe antimysliman

  07/10/2014 - 23:43
    DURRËS, 7 tetor 2014 -  Piktori dhe intelektuali kontrovers, Maks Velo, në një intervistë për të përditshmen "Mapo" ka shpjeguar mes të tjerave, se përse i ndan gegët nga veriorët dhe përse nuk i...
 • Masoneria dhe përfaqësuesit e saj

  06/10/2014 - 11:36
    DURRËS- 6 tetor 2014  Masoneria në rrjedhën e historisë ka pasur si pauses personalitete të shquara nga e gjithë bota dhe të gjitha fushat. Ajo  është një sistem moralizues që kërkon t’u mësojë...
 • 4 Tetor – Dita e Shën Françeskut dhe e Kurban Bajramit

  04/10/2014 - 09:48
      DURRËS, 4 tetor 2014-  Shën Françesku i Asizit është njëri ndër shenjtorët më të dashur e të adhuruar në të gjithë botën. Sot Italia kremton ditën e tij. Po sot, besimtarët myslimanë kudo në botë...
 • Ku e sheh ministrja Nikolli suksesin në arsim?

  02/08/2014 - 23:05
  Nga Xhevahir Gradica Durres 2 Gusht 2014 - Nuk e di pse, por mendova se kryeministri Rama do e anashkalonte analizën e 300 ditëve të qeverisjes në sektorin e arsimit. Bindjen ma shtoi fakti se është...

Pages