Lufta ndaj ekstremizmit nacionalist, Durrësi urë bashkëpunimi për të rinjtë nga Rajoni

Në kuadër të projektit “Ndërtimi i komuniteteve të qëndrueshme multietnike në zonat e tensionit”, më 21 tetor, 2021, Organizatat “Open Doors” nga Shqipwria, “Epeca” nga Mali i Zi dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” organizuan tryezën e rrumbullakët me temë “Nacionalizmi ekstrem –  Ballkani Perëndimor dhe Çështja e Kosovës”. Në tryezë morën pjesë përfaqësues të 10 organizatave … Continue reading Lufta ndaj ekstremizmit nacionalist, Durrësi urë bashkëpunimi për të rinjtë nga Rajoni