Mbërrin në KQZ shkresa për gjobitjen e Dallëndyshe Bicit, mori pjesë në fushatë elektorale me “bekimin” e Ramës

Pak ditë pasi Dallëndyshe Bici, drejtuese e Kadastrës u denoncua për pjesëmarrje në takimet elektorale, sot në KQZ ka mbërritur një shkresë ankimore, ku kërkohet gjobitja e saj. Kërkesa ankimore është bërë nga “Qëndresa Qytetare” e cila kërkon konstatimin e shkeljes dhe gjobitjen për pjesëmarrjen në fushatë. Po ashtu kërkohet edhe gjobitja e Partisë Socialiste. … Continue reading Mbërrin në KQZ shkresa për gjobitjen e Dallëndyshe Bicit, mori pjesë në fushatë elektorale me “bekimin” e Ramës