Ofertë Punësimi: KOORDINATOR/E TRANSPORTI NDËRKOMBËTARE

admin | 06/10/17

Dyrrahsped Sh.p.k kompani që operon në industrinë e Transportit Ndërkombëtar dhe Logjistikës kërkon të punësojë:

KOORDINATOR/E TRANSPORTI NDËRKOMBËTARE

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

  • Mbajtja e komunikimit dhe marrëdhënieve direkte me klientët, partnerët dhe nënkontraktorët;
  • Menaxhim i kërkesave të klientëve dhe përgatitja e ofertave për ta;
  • Organizim operacional i transportit;
  • Mirëmbajtja e marrëdhënieve me klientët ekzistues dhe gjenerimi i rrjetit me klientë dhe nënkontraktorë të rinj;
  • Raporte periodike operative.

 KËRKESAT PËR KËTË POZICION JANË:

  • Diplomë universitare;
  • Të njoh shumë mirë gjuhën Angleze dhe Italiane; (kriter i domosdoshëm);
  • Eksperiencë pune në Shitje/Logjistikë (eksperienca në kompani transporti përbën avantazh);
  • Të njoh shumë mirë paketën MS Office, kryesisht Excel;
  • Aftësi shumë të mira organizative, komunikuese dhe negociuese.

Të dhënat:

Pozicioni: Coordinator in International Transport;
Vendndodhja: E.G.T Center Durrës;
Orari: 44 orë në javë;
Pagesa: Shumë e mirë;
Kontrata: Sipas kodit të punës;

Aplikimet mbyllen: 30.06.2017.


Si të aplikoni: Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: [email protected]

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen.

Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.


Dyrrahsped Sh.p.k │We care for your cargo!

E.G.T Center Sheshi “Liria” 2001- Durrës- Albania

Main:+355.052.221635│Direct: +355.052.221633

Fax: +355.052.222594│Mobile: +3550692080351