Durrës. Konkurs për drejtor të shkollës së mesme sportive

31/08/2015 - 16:39

·       Afati i fundit për dorëzimin e dokumentacionit të aplikimit më 4 shtator 2015, faza e parë e përzgjedhjes dhe intervista më 7 shtator 2015

31 gusht 2015 –  Drejtoria Arsimore Rajonale Durrës njofton se rishpall vendin e lirë për pozicionin e drejtuesit të institucionit arsimor publik në këtë shkollë: Shkolla e mesme sportive “Benardina Qeraxhia”.

KËRKESA TË VEÇANTA PËR KANDIDATËT

Kandidati për drejtor i institucionit publik të arsimit parauniversitar duhet: a) të ketë fituar diplomë të ciklit të dytë në fushën e edukimit ose diplomë të njëvlershme me të, sipas përcaktimeve të Ligjit nr. 9741, date 21. 5. 2007 "Për arsimin e lartë në Republikën e Shqipërisë", të ndryshuar; b) të ketë të paktën kategorinë "mësues i kualifikuar"; c) të mos ketë masa disiplinore në fuqi ndaj tij.

DOKUMENTACIONI I APLIKIMIT

a) Kërkesë me shkrim në lidhje me institucionin publik arsimor në të cilin kandidati kërkon të aplikojë. b) CV-në dhe kopjet që dëshmojnë pohimet në CV (sipas modelit të përcaktuar në shtojcën nr. 1, bashkëlidhur këtij udhëzimi). c) tabelën e plotësuar me të dhënat për aplikant. ç) Dëshminë e penalitetit të lëshuar jo më herët se tre muaj para datës së aplikimit; d) Dy rekomandime nga mësues, drejtorë të institucioneve arsimore, ose titullarë të  njësive arsimore vendore që kanë punuar me aplikantin gjatë viteve të fundit.

Dorëzimi i dokumentacionit të aplikimit do të bëhet pranë sekretarisë së Drejtorisë Arsimore Rajonale Durrës çdo ditë, nga hëna në të premte, nga ora 13:00-15:00. Afati i fundit për dorëzimin e dokumentacionit të aplikimit do të jetë data 4 shtator 2015.

Drejtori aktual i institucionit arsimor publik përkatës, do të vërë në dispozicion të secilit aplikant një kopje të dokumenteve të mëposhtme, të nevojshme për zhvillimin e konkurrimit, i cili do të tërhiqet para datës së konkurrimit: a) Plani afatmesëm i shkollës. b) Plani vjetor i shkollës i vitit pararendës, c) Raporti vjetor i shkollës i vitit pararendës.

Faza e parë e konkurrimit, vlerësimi i dosjeve dhe intervista do të zhvillohet më 7 shtator 2015, ora 15:00 në prani të komisionit të vlerësimit, pranë institucionit arsimor publik përkatës.

/agjencia e lajmeve "Dyrrah"/

 

/portali DurresLajm/

Na bëni like në facebook!: 

Lajme nga e njëjta kategori

Banorët e lagjes nr.16 në Durrës, në zonën ku mbrëmjen e të dielës u ekzekutua me armë zjarri Edmir Begu janë tronditur jo pak nga ngjarj

Një familje e re në Shkodër është shtuar ditën e sotme me tre fëmijë. Trenjaket Elena, Soleil dhe Kristel gëzojnë shëndet të plotë.

Gëzim i trefishtë për familjen nga Hasi, për ardhjen në jetë shëndosh e mirë të trenjakëve Marleo, Ajla dhe Anea në maternitetin "Koço Gl

Pas sanitares Tire Alldervishi që punonte në spitalin Covid 2 e cila zhvati nga paratë vajzën e një pacienteje me koronavirus, emisioni S

Fiks Fare denoncoi një skandal në shëndetësi, ku një viktime nga Covid 19 i kanë vjedhur një pajisje oksigjeni me vlerë 5 mijë euro.

Shqipëria konsiderohet si një ‘parajsë’ për pensionistët e huaj, për shkak të kostos së lirë të jetesës raport me të ardhurat me tyre.

Mjekja shqiptare, Eneida Doko, 34 vjeç, ndërroi jetë në Gjermani pas një aksidenti rrugor.

Në këtë javë të dytë të vaksinimit anti-covid ata që po i nënshtrohen këtij procesi është personeli shëndetësor i pavionit COVID të Pedia

Përfaqësuesi i Kishës Orthodokse në Lezhë, Koço Kapedani, i cili u dhunua nga punonjësi i një firme private ka folur për "News 24".

Mjekja shqiptare, Eni Doko, e cila jetonte në Gjermani ka ndërruar jetë në moshë të re.