Durrës. Mbledhja e fundit për vitin 2013 e “parlamentit” të qytetit

19/12/2013 - 18:24

Pritet debat nga ana e opozitës rreth projektvendimit për miratimin e strukturës dhe rregullores së bashkisë.

·        Një risi më vete paraqet projektvendimi për miratimin e fondit prej tre milionë lekë për ndërfaqësimin me web services të sistemit financiar të bashkisë me sistemin e faturimit të Ujësjellës Kanalizimeve Durrës sha për taksat dhe tarifat e popullatës

DURRËS, 19 dhjetor 2013 – Këshilli bashkiak po nxiton të rifitojë kohën e humbur, pasi brenda muaji të fundit të vitit, mblidhet dy herë. Të hënën më 23 dhjetor 2013 ora 11.00 zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak, njofton sekretarja e tij Meliha  Maloku. Me sa duket, "parlamenti" i qytetit po shfrytëzon dhe ditët e fundit të vitit. Mes katër pikave, është dhe ajo e shtyrë nga mbledhja e mëparshme, e 2 dhjetorit 2013, për miratimin e listës shtesë të pronave të paluajtshme publike që kërkohet të kalohet në pronësi të bashkisë. Pritet debat nga ana e opozitës rreth projektvendimit për miratimin e strukturës dhe rregullores së bashkisë. Një risi më vete paraqet projektvendimi për miratimin e fondit prej tre milionë lekë për ndërfaqësimin me web services të sistemit financiar të bashkisë me sistemin e faturimit të Ujësjellës Kanalizimeve Durrës sha për taksat dhe tarifat e popullatës. Është parashikuar shqyrtimi dhe miratimi i daljes nga përdorimi të inventarit të imët, materialeve në magazinë, inventarit ekonomik dhe pajisjeve elektronike dhe informatike në bashki për vitin 2013.

 

/agjencia e lajmeve “Dyrrah”/

 

 

 

/portali DurresLajm/

Na bëni like në facebook!: 

Lajme nga e njëjta kategori

I infiltruari i emisionit “Stop” takon një 16-vjeçare në shtëpinë e Lacit dhe bëjnë Pazar për tarifat e shërbimeve seksuale.

Krevatë, batanije, ushqime dhe veshmbathje për familjet e dëmtuara nga tërmeti në njësitë administrative të bashkisë Durrës.

Në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, shoqata e të verbërve në Durrës ka kërkuar më shumë vëmendje nga qeveria dhe me shumë aksesu

Program Kombëtar për depistimin e kancerit të gjirit, me vendosjen e mamografisë së detyrueshme për gratë mbi 50 vjeç”.

15 tetori është caktuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë si Dita Ndërkombëtare e Ecjes

Një skenë aspak e zakontë ka ndodhur në mes të Tiranës, ku protagonistja ka qenë një femër.

Rreth 1800 studentë të programeve Bachelor dhe Studimeve Profesionale nisën vitin e ri akademik në Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durr

Këtë të hënë, universitet në mbarë vendin nisin vitin e ri akademik 2019-2020.

Imam Tahir Kukaj i qendrës Islamo-Kulturore në Staten Island të Nju Jorkut, ka tani një detyrë të re.