Start Ad (Biznesi juaj rritet me ne!)

admin | 04/10/18

Start Ad (Biznesi juaj rritet me ne!) platfroma e marketingut online, e cila ju ofron bizneseve një mundësi reklamimi të gjerë në internet dhe mudësinë për t’u bërë një reklamë virale.

Nëse keni një biznes, dëshironi të bëni një fushatë reklamimi online, me pak kosto edhe më shumë rezultate  atëherë zgjidhja juaj është: START AD

Nese jeni nje biznes nuk duhet te mungoni:

Start Ad për herë të parë organzion një event në qytetin e Durrësit.

Në këtë event do të trajtohen tema si:

  • Rëndësia që reklamimi online ka te biznesi.
  • Mundësitë e reklamimit që Start Ad ofron.
  • Studimi i tregut të reklamave online.
  • Diskutim.

Hyrja: Me ftesa, bileta

Ky event do të organizohet me datë 19.04.2018

Adresa: Bashkia Durrës (Salla e Këshillit Bashkiak)

Nëse dëshironi të jeni pjesëmarrës plotësoni formularin për aplikim!

http://bit.ly/biletaonline