Ja si të zhbllokoni iCloud e iPhone me një metodë të thjeshtë (VIDEO)

Lajme nga e njëjta kategori

Audi ka shtuar disa modele Black Edition në treg të serive të ndryshme dhe së fundmi edhe një Audi A4 të ri Black Edition, transmeton koh

Përdorimi i internetit Wi-Fi në bare apo lokale, ku shkoni për të konsumuar një kafe, është i rrezikshëm.

Apple dhe Nokia kanë patur një mosmarrëveshje lidhur me përdorimin e teknologjisë së patentuar të smartphone dhe kanë arritur një “bashkë

'Carophile' ka përpiluar listën e 56 makinave me performancën më të dobët të të gjitha kohërave, transmeton 'Express'.

Përdorimi i “smartphone”-ve po ndryshon gjithnjë e më shumë stilin e komunikimit.

“Instagram” është aplikacioni më i dëmshëm për shëndetin mendor të të rinjve, i ndjekur nga afër nga “Snapchat”.

Janë 18 ngjyra që mund të zgjidhen për Audi RS5 coupe të ri, njëra nga to quhet “Sonomagrun Metallic” dhe mund të kushtojë deri në 2 400

“Instagram”-i është aplikacioni më i dëmshëm për shëndetin mendor të të rinjve, i ndjekur nga afër nga “Snapchat”.

Nëse ju vjen një mesazh që ju fton të ndryshoni ngjyrën e WhasApp, ajo që duhet të bëni është ta fshini menjëherë.

BMW është makina më e përfshirë në aksidente trafiku.