Portali "DurrësLajm" kërkon të punësojë një gazetar/e për web, të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e email: [email protected]

Borë dhe ngrica në Durrës, qytetarët rrëshqasin e rrëzohen në sheshin "Liria"

DurresLajm WEBTV