Portali "DurrësLajm" kërkon të punësojë një gazetar/e për web, të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e email: [email protected]

Fushata zgjedhore në Durrës e parë në këndvështrimin e të rinjve, të angazhuar dhe jo angazhuar politikisht

DurresLajm WEBTV