Portali "DurrësLajm" kërkon të punësojë një gazetar/e për web, të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e email: [email protected]

Koka: Domosdoshmëri që Durrësi dhe Shqipëria të vijojë të qeveriset nga PS

DurresLajm WEBTV