Portali "DurrësLajm" kërkon të punësojë një gazetar/e për web, të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e email: [email protected]

Koka takim me banorët e lagjes 17: Investimet në Durrës ndihmë për ekonominë lokale dhe qendrore

DurresLajm WEBTV