Portali "DurrësLajm" kërkon të punësojë një gazetar/e për web, të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e email: [email protected]

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes Bashkisë Durrës dhe UAMD

DurresLajm WEBTV