Portali "DurrësLajm" kërkon të punësojë një gazetar/e për web, të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e email: [email protected]

Sako dhe Ekonomi në Katund të Ri: Pranverën e vitit të ardhshëm s'do të ketë më gjurmë të tërmetit

DurresLajm WEBTV