Portali "DurrësLajm" kërkon të punësojë një gazetar/e për web, të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e email: [email protected]

Sako dhe Spahiu: Spitalla, Porto Romano dhe Durrësi i Ri kanë përfituar shumë investime

DurresLajm WEBTV