Portali "DurrësLajm" kërkon të punësojë një gazetar/e për web, të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e email: [email protected]

Spahiu dhe Sako në Spitallë: Kjo zonë do të shndërrohet në një nga më të bukurat e Durrësit

DurresLajm WEBTV