KQZ shkresë bashkisë Durrës: Brenda 3 ditëve na dërgoni informacion për procedurën për dëmshpërblimin e 526 familjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i është drejtuar me një letër Bashkisë së Durrësit, ku i kërkon më shumë informacion lidhur me pretendimet e ngritura nga partitë PD dhe LSI se Bashkia Durrës ka paraqitur për miratim në Këshillin Bashkiak vendimin për miratimin e listës për 526 familje që përfitojnë nga programi i procesit të rindërtimit, … Continue reading KQZ shkresë bashkisë Durrës: Brenda 3 ditëve na dërgoni informacion për procedurën për dëmshpërblimin e 526 familjeve