Makina u pret rrugën 2 vëllezërve në autostradën Tiranë-Durrës! Dhunohen fizikisht, njërin prej tyre e marrin peng

Një sherr mes disa personash ka ndodhur në autostradën Tiranë-Durrës. Mësohet se dy vëllezërve me mbiemrin Beqiraj, të cilët po udhëtonin në autostradën Tiranë-Durrës, një makinë u ka prerë rrugën. Në këtë moment, dy vëllezërit, kanë shkuar në drejtim të makinës që u preu rrugën, në të cilën ndodheshin 4 persona dhe janë konfliktuar fizikisht … Continue reading Makina u pret rrugën 2 vëllezërve në autostradën Tiranë-Durrës! Dhunohen fizikisht, njërin prej tyre e marrin peng