Portali "DurrësLajm" kërkon të punësojë një gazetar/e për web, të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e email: [email protected]

Isteri: 1200 biznese të mbyllura dhe 35 mijë të papunë në Durrës

DurresLajm WEBTV