Agjensia e Lajmeve DurresLajm

POLITIKË

09/04/2020 - 22:54

Kyeministri Edi Rama është në një lidhje ‘Live’ në emisionin Open te Eni Vasilit në Top Channel ku po u përgjigjet disa pyetjeve në lidhje me situatën e fundit në vend masat dhe çfarë do të bëhet në ditët në vazhdim.

SOCIALE

09/04/2020 - 09:17

Nëpërmjet video-mesazhit të radhës, ministrja Besa Shahini ka adresuar 3 çështje, një për të cilën ajo beson se lidhet me një keqraportim të numrit të nxënësve pjesëmarrës në mësimin në kushte shtëpie; e dyta mbi vlerësimin që mësuesit po u bëjnë nxënësve gjatë kësaj periudhe; dhe e fundit mbi pr

SHËNDETI

09/04/2020 - 11:57

COVID-19 ka hyrë në muajin e katërt të shfaqjes së tij si një sëmundje ngjitëse nga njeriu tek njeriu.

Vende nga e gjithë bota janë në alarm të vazhdueshëm, teksa izolimi në shumë prej tyre vazhdon të jetë i detyrueshëm si e vetmja zgjidhje.

SPORT

TECH

08/04/2020 - 08:20

WhatsApp edhe më parë ka ndërmarrë hapa për të luftuar lajmet e rreme në aplikacionin e saj të mesazheve, siç është markimi i mesazheve që shpesh bëhen forward.

admin | 04/13/16