Arkeologji

Mirë se vini në Durrës, qytetin nr.2 të Shqipërisë, portin më të madh në vend!

I themeluar rreth vitit 627 p.e.s. qyteti në ditët e sotme shtrihet mbi rrënojat antike të Epidamnit.

Bregdet

Falë rërës së butë e detit të ngrohtë që zgjat nga muaji maj deri në shtator, si dhe aktiviteteve të shumta apo restoranteve që janë të hapura përgjatë gjithë vitit, plazhet e Durrësit janë disa nga më të frekuentuarat në Shqipëri.

Hotele

Numri i turistëve të huaj sapo shenjoi një standard të ri në shifra e duhet t’i përgjigjemi me të njëjtin standard në mikpritje. Por cilat janë ato hotele në Durrës që ofrojnë tjetër standard e cilësi?

Jeta e Nates

Jeta e natës në Durrës, vitet e fundit ka qenë e larmishme.

Me detin, klimën fantastike, historinë dhe gjallërinë e jetës së natës, qyteti është gati të presë një sezon turistik të gjatë.

Jeta Social Kulturore

Të kaloni pushimet në qytetin bregdetar është vërtet mahnitëse, pasi Durrësi ju ofron të gjitha kushtet dhe burimet e tij të pafundme.

Rrallëherë ndodh që në një hapësirë ​​të vogël gjeografike të gjenden të gjithë këta elementë natyrorë që e shndërrojnë vendin në një parajsë tokësore.

Kulinari

Gatimet tradicionale shqiptare nuk i pëlqejmë vetëm ne, por gjejeni pak… i pëlqejnë dhe turistët e huaj!

Duke nisur nga moria e sallatave, produkteve të detit, pastave, risotove e gatimeve tradicionale me bazë mishi apo peshku, përzgjedhja bëhet e vështirë.

Na ndiqni