Portali "DurrësLajm" kërkon të punësojë një gazetar/e për web, të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e email: [email protected]

Rama dhe Sako inspektojnë pallatin DS4 në Durrës

DurresLajm WEBTV