Pranë Prokurorisë së Posaçme janë shpallur 3 vende të lira për Prokuror.

Gjatë ditës së sotme u intervistuan 8 kandidatët për 3 postet vakante. Sakaq për 3 prej tyre u vendos të ketë dhe një kontroll pasurie.

Këta janë 8 kandidatët e intervistuar sot:

  1. Ols Dado

2.Anita Jella

3.Ndini Tavani

4.Bledar Maksuti

5.Kreshnik Ajazi

6.Pali Deçolli

7.Albert Kuliçi

8.Sonila Muhametaj

Ndërsa kandidatët të cilëve do t’ju bëhet kontroll pasurie janë këta: Olsi Dado, Anita Jella dhe Ndini Tavani.