Disa njerëz thjesht mund të parashikojnë se diçka e keqe po krijohet.

Personat e lindur në këto tre shenja ndjejnë rrezik dhe shpesh edhe para se t’u tregoni lajmin e keq, ata e dinë se ai po vjen.

Gaforrja

Kjo shenjë është shumë e ndjeshme dhe fakti që mund të qajnë lehtë mund të jetë irritues, por thjesht ndjejnë ndryshime në humor. Nëse dikush u vjen atyre me një lajm të keq, ka të ngjarë që ata ta kenë parashikuar. Ata kanë dhuntinë të ndjejnë emocionet e dikujt nga larg, janë shumë empatikë, ndaj ndjejnë trishtimin dhe dhimbjen e të tjerëve, që mund të jetë sfilitëse për ta.

Akrepi

Dhe kjo shenjë ka një radar të fortë për lajmet e këqija. Nuk mund t’i mashtrosh, ata janë shumë të vetëdijshëm për mjedisin e tyre dhe pëlqejnë të zbulojnë të vërtetat e fshehura. Nëse nuk u tregoni atyre se diçka nuk është në rregull, ata do ta kuptojnë atë dhe do të hetojnë se çfarë po ndodh.

Peshku

Peshqit thjesht ndjejnë gjithçka, ata janë shumë intuitivë dhe të lidhur me mjedisin e tyre. Shpesh mendohet se pjesa më e madhe e kohës është e humbur, por në fakt ata janë vazhdimisht shumë të vetëdijshëm për gjithçka që po ndodh rreth tyre.