Çdo shenjë ka karakteristika unike që e dallojnë atë nga njëra-tjetra. Disa shenja janë më rehat në marrjen e vendimeve, ndërsa të tjerat mund të bëhen të pavendosur dhe hezitues. Nëse ndiheni të përçarë mes dy zgjedhjeve, nuk jeni vetëm.

Gjashtë shenjat e horoskopit që do të përmendim më poshtë, janë gjashtë shenjat më të pavendosura që do të njihni ndonjëherë.

Peshorja

Një nga arsyet pse peshoret marrin shumë kohë për të vendosur është sepse ata duan të kenë rezultatin më të mirë të mundshëm. Ata janë të kujdesshëm dhe analizojnë të gjitha mundësitë para se të zgjedhin.

Binjakët

Binjakët nuk dëshirojnë të humbasin, ndaj një zgjedhje e gabuar për ta do të ishte si një “shtyrje në humnerë” Binjakët duan t’i diskutojnë vendimet e tyre me të tjerët dhe janë janë vërtet të interesuar për mendimet e njerëzve të tjerë.

Gaforrja

Gaforret priren të marrin shumicën e vendimeve bazuar në ndjenjat e tyre, por disa vendime bëhen më mirë nëse nuk përfshihen emocionet.

Peshqit

Njerëzit e lindur nën shenjën e peshqëve janë shumë të ndjeshëm dhe kanë një intuitë shumë të zhvilluar. Megjithatë, jo gjithmonë i besojnë shqisës syre të gjashtë, duke e gjetur veten të pavendosur në shumë situata.

Shigjetari

Shigjetari është shumë i lëkundur kur bëhet fjalë për marrjen e vendimeve. Ata kthehen pas në kohë dhe analizojnë çdo veprim tyrin duke menduar për shkaqet e pasojat.

Luani

Luani ka prirjen të komplikojë dhe vendimet më të thjeshta . Ata nuk janë egoisë dhe duan që vendimet që marrin të ndikojnë pozitivisht tek të gjithë.