Fizioterapisti i Kombëtares Shqiptare Ilvi Begolli ka folur në lidhje me dëmtimin e Jasir Asanit.

Gjatë një lidhje për emisionin EUROZONE, gazetari Glent Tafaj ka zhvilluar një intervistë me të, duke zbuluar se Asani ka pasur një hematomë e cila është trajtuar.

Sot sipas Begollit pritet që Asani të rikthehet në stërvitje.

Fizioterapisti Ilvi Begolli: “Po punojmë për rastin e Jasir Asanit, ka pasur një hematomë. Mendojmë ta rikthejmë që sot në stërvitje. Gjatë lojës situata të tilla ndodhin, janë dëmtime të vogla pasi praktikisht i trajtojmë gjatë gjithë kohës. Mendojmë ta rikthejmë që sot në stërvitje. Për ne është rikthim 100% një sport kur është në stërvitej dhe i kryen të gjitha ushtrimet, driblimet, sprinte etj. pa pasur asnjë lloj dhimbjeje. Lojtarët e tjerë kanë ok”.