Alketa Hila është emëruar Administratore e Albpetrol në Fier.

Hila u emërua Administratore e Albpetrol deri në zgjedhjen e një emri të ri nga bordi i kompanisë, shkruan “Panorama”.

Emërimi i saj vjen pasi Florian Muça u arrestua nga SPAK, pasi dyshohet si i përfshirë në aferën e inceneratorit të Fierit.

Florjan Muça gjithashtu ka qenë administrator i përgjithshëm i bashkisë Fier dhe anëtar i komisionit të prokurimit të inceneratorit të të njëjtit qytet.

Për çështjen e inceneratorëve, u ngrit një Komision i Posaçëm Hetimor ku dëshmuan disa administratorë, punonjës të këtyre impianteve si dhe politikanë.