Aksident në aksin Lushnjë-Rrogozhinë.


Në afërsi të fshatit Konjac një makinë ka dalë nga rruga.

Sipas informacioneve paraprake, mjeti është përplasur fillimisht me makinat e parkuara dhe më pas ka përfunduar pranë banesave që ndodhen në anë të rrugës.

Policia po kërkon drejtuesin i automjetit, i cili duket se është larguar nga vendi i ngjarjes.