Një aksion policor në zonën e Krujës ka nisur prej orëve të para të ditës së sotme.

Mësohet se aksioni po zhvillohet kundër aktivitetit kriminal të kultivimit të bimëve narkotike.

Që në orët e para të mëngjesit dhjetëra forca policie dhe të Ndërhyrjes së Shpejtë janë të angazhuara në këtë operacion dhe ndodhen në terren.