Durrës, bashkëshortja kërkon në Gjykatë "Deklarimin i vdekur të shtetasit Burhan Strazimiri"

13/02/2020 - 17:02

Në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës është në gjykim çështja civile me objekt “Deklarimin i vdekur të shtetasit Burhan Qamil Strazimiri”.

Personi kërkues është bashkëshortja Suzana Strazimiri, lindur dhe banuese në Shijak.

Në padi-kërkesën e saj, Suzana Strazimiri kërkon “Deklarimin i vdekur të shtetasit Burhan Qamil Strazimiri” dhe Kryerjen e veprimeve të regjistrimit të vendimit në Zyrën e Gjendjes Civile në Shijak.

Me urdhër të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Durrës, kërkesa e plotë, që vijon si më poshtë, botohet në portalin e lajmeve “DurrësLajm”:

Kërkesa e plotë:

/portali DurresLajm/

Na bëni like në facebook!: 

Lajme nga e njëjta kategori

Qendra për Zhvillimin e Shoqërisë Civile (CSDC) Durrës ka hartuar një raport që bazohet mbi monitorimin që i ka bërë kjo qendër bashkisë

Është porti më i madh në vend dhe një nga qytetet më të rëndësishme të vendit, por Durrësi ka mbetur prapa në kontributin e dhënë për rri

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit i cili ka një rol të rëndësishëm në procesin e Vettingut është përgjigjur për çështjen e anëtarit t

Në kushtet e pandemisë së COVID 19 qeveria ka vendosur gjatë mbledhjes së sotme të ndryshojë aktin normative të masave në gjykata.

  • Përsëri ATRAC (Adriatic Training and Research Centre} RJEKA, trajnon specialistët tanë të mjedisit për ngritjen dhe forcimin

Mjeku Tritan Kalo ka kritikuar publikisht përfaqësuesit politikë në vend të cilët i cilëson si "gjithologë" të sëmurë.

Shërbimi i Çështjeve të Brendshme dhe Ankesave i referoi prokurorisë hetimin paraprak ndaj veprimet të dy oficerëve te policisë te dyshua

Mask Velo u nda nga jeta 3 javë më parë, por ëndrra e tij, për të cilën punoi gjer në ditët e fundit, para se të sëmurej, u bë sot realit

Policia Bashkiake e Durrësit në bashkëpunim me Policinë e Shtetit kanë zhvilluar në zonën e Shkëmbit të Kavajës një aksion për lirimin e