27-vjeçari i akuzuar për ndërprerjen me dhunë të shtatzënisë së partneres së tij 19-vjeçare është lënë i lirë me kushte kufizuese. I riu ka deklaruar se është i pafajshëm dhe më në fund pas përfundimit të faljes është lënë i lirë me kushte shtrënguese.

Kushtet kufizuese të vendosura ndaj tij janë si më poshtë:

-pagesa e garancisë (2000 euro)

-Ndalimi i daljes nga vendi

-paraqitja në komisariat

-dhe të mos afrohet 19-vjeçares

Avokati i 27-vjeçarit argumentoi duke thënë: “Ai nuk ka bërë asgjë, duke pasur si udhërrëfyes raportin mjeko-ligjor ku thuhet se nuk ka asnjë gjurmë dhune ndaj paditësit konkret dhe pretendime të tjera që tregojnë kundërshtimin e pretendimet e paditesit. Të gjitha pretendimet e saj janë kontradiktore”.

Në të njëjtën kohë, avokati i të riut pretendon se klienti i tij nuk e ka lënë kurrë partneren e tij dhe as nuk ka marrë portofolin që ajo pretendonte se i kishte vjedhur.

“Ai doli nga spitali në orën tetë të mëngjesit dhe shkoi të merrte nënën e saj për të cilën e njoftoi, u ul me të për dy tre orë në spital dhe pastaj në mesditë i solli lëngje dhe gjëra të tjera. Ai ishte gjithmonë me të”., tha avokati.