Vëllai i Alexei Navalny është vendosur në listën e të kërkuarve të Rusisë, raporton agjencia e lajmeve TASS.

Një çështje e re penale është hapur kundër Oleg Navalny dhe ai tani është një individ i kërkuar nga autoritetet ruse.

Në vitin 2021, Oleg Navalny u dënua me një vit me kusht për thyerjen e kufizimeve të COVID.

Në të njëjtin vit ai u akuzua se u bëri thirrje rusëve të merrnin pjesë në një tubim për vëllain e tij.

Ai udhëtoi në Qipro në vitin 2021 dhe nuk u kthye në Rusi, sipas raportimeve.