Ambasada Amerikane në Tiranë ka publikuar deklaratën e DASH në lidhje me bisedimet që sekretari amerikan i shtetit, Blinken ka zhvilluar me sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg.

Blniken gjatë fjalës së tij ka deklaruar se SHBA-të qëndrojnë të bashkuar në thirrjet ndaj Rusisë.

“Bisedova me Sekretarin e Përgjithshëm Jens Stoltenberg mbi punën tonë për të nxitur sigurinë transatlantike. Ne qëndrojmë të bashkuar në thirrjet tona ndaj Rusisë për të ndalur përshkallëzimin dhe për t’u angazhuar në diplomaci me NATO-n dhe Ukrainën”, ka thënë Sekretari i Shtetit Antony J. Blinken ne mesazhin e tij që është publikuar nga ambasada shqiptare.