Ambasadori britanik, Alastair King-Smith ka shkuar sot në SPAK.

Smith është takuar me Dumanin dhe prokurorët e tjerë.

Teme e takimit ka qenë hetimet pasurore dhe grupet e narkotrafikut shqiptar në Britani.