Një burrë në Prishtinë ka deklaruar në polici se gruaja e tij ka ushtruar mbi të dhunë psikologjike.

Ai ka deklaruar se dhuna psikologjike e bashkëshortes ndaj tij ka nisur që nga fillimi i martesës.

“Prishtinë 02.03.2024-13:30.Viktima mashkull kosovar ka raportuar se që nga fillimi i martesës, ka pasur dhunë psikike nga bashkëshortja e tij e dyshuara femër kosovare”, thuhet në njoftim, raportojnë mediat e Kosovës.

E dyshuara është arrestuar dhe pas intervistës me prokurorin, është liruar me procedurë të rregullt.