Në Bashkinë e Tiranës janë arrestuar disa zyrtarë me urdhër të Prokurorisë së Posaçme (SPAK), sipas News24.

Midis të arrestuarve, është Mariglen Qato dhe Redi Molla.

Arrestimet vijnë në kuadër të dosjen 5D, për të cilën opozita ka bërë disa denoncime.