Një 15-vjeçar shqiptar është arrestuar për mbajtjen e një thike me përmasa të mëdha dhe dy grabitje telefona celularë.

I riu shqiptar, emri të cilit nuk bëhet publik me urdhër gjykate, ka dalë përpara gjykatës Barkingside Magistrates’ Court në Lindje të Londrës për t’u njohur me akuzat.

Akuza e parë lidhet me kapjen e tij më  29 dhjetor 2023 në Upminster bashkia e Havering, duke mbajtur një thikë të përmasave të mëdha (large Knife) në publik në Outside Barracuda Fish.

Akuza e dytë lidhet me një tjetër incident po më 29 dhjetor 2023 në High Street Upminster, atë të grabitjes në rrugë të një celulari nga dora e një qytetari anglez.

Dhe akuza e tretë po për grabitje celulari të një personi tjetër në High Street, Upminster vetëm pak minuta më pas nga grabitja e parë.