Veselin Veljoviq, ish-drejtor i i Policisë malazeze është arrestuar nga policia, konfirmojnë nga Prokuroria Speciale Publike.

Kundër tij dhe tre të tjerëve është ngritur kallëzim penal për krijim të organizatës kriminale, keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe mashtrim.

Operacioni mes EUROPOL dhe policise malazeze.