Pas një karantinimi 15 ditor, piktori Kosta Zhonga më në fund i është gëzuar ditës së parë të “lirisë”.

Në një postim në rrjete sociale, Zhonga falenderon miqtë për mesazhet optimiste të dërguara gjatë ditëve të izolimit prej Covid-19, por njëkohësisht apelon për kujdes, pasi virusi është i pabesë.

“Dalja e pare pas 15 ditesh. Falemderoj te gjithe miqte per mesazhet e tyre pozitive qe ma bene rrugetimin Covidian me te lehte. Ju uroj te gjitheve shendet dhe ruhuni se eshte i pabese”,– shkruan artisti.

Dalja e pare pas 15 ditesh. Falemderoj te gjithe miqte per mesazhet e tyre pozitive qe ma bene rrugetimin Covidian me te lehte. Ju uroj te gjitheve shendet dhe ruhuni se eshte i pabese

Posted by Kosta Zhonga on Sunday, December 6, 2020