Një 56 vjeçar në fshatin Drenovë të Korҫës, ka denoncuar zhdukjen e vajzës së tij 15-vjeçare.

Ai ka kallëzuar në polici, se vajza e tij është larguar nga banesa, prej datës 24 Dhjetor.

Njoftimi:

56-vjeçari M.T, ka kallëzuar në polici se e bija është larguar nga banesa që prej datës 24 dhjetor dhe që prej asaj dite nuk ka asnjë të dhënë rreth saj.

Policia ka nisur hetimet për gjetjen e të miturës”.