Në shoqëri të grave e vajzave në uniformë dhe bashkëshorteve të ushtarakëve në Komandën Strategjike të NATO-s për Operacionet ku zhvilloi një takim ditën e sotme Presidenti i Republikës, Bajram Begaj uroi 8 Marsin.

“Së bashku me gratë dhe vajzat tona në uniformë dhe bashkëshortet e ushtarakëve në Komandën Strategjike të NATO-s për Operacionet, i urojmë Gëzuar 8 Marsin të gjitha grave e vajzave shqiptare”, u shpreh Begaj në një urim në rrjetet sociale.