Ish-Kryeministri Sali Berisha i është përgjigjur Kryeministrit Edi Rama lidhur me shprehjen që ai tha në adresë të tij se “nuk flas me të vdekurit“.

Berisha:

Ke dëgjuar njeri që të thotë me tradhëtoi Sali Berisha? Asnjëherë kurrë. Unë jam i vetmi sot që kam të regjistruara 2 fitore kundër Ramës, vitin 2009 dhe 2011.

Nëse ka një njeri që e mund Ramën… Me të vdekurit tha nuk flas. E ka kapur kompleksi i vdekjes me rikthimin tim. E di ai… E ka të qartë, prandaj tha nuk flas më të vdekurin i shpërtheu nga ndërgjegjia.