Në shtëpinë e “Big Brother Vip”, banorët kanë filluar aleleancat me njëri-tjetrin, por nuk mungojnë edhe pëlqimet.

Ilnisa dhe Meritoni, janë parë gjatë mbrëmjes shumë të afërt në një krevat.

Gjatë një bisede, kur i ka parë shumë të afërt dyshen, Sara i është drejtuar Meritonit: “Bebi jot është një xheloze e vogël, ka nevojë për përkëdhelje shumë”.

Ndërkohë, Ilnisa i ka kërkuar Meritonit të flejë me të në një krevat.

Ilnisa-Sarës: “Ma ke marrë Bardhin sot, nuk ma kë lënë gjithë ditën po hajt më”.

Sara: “Po çe do, sot u kujtove për këtë ti”?

Ilnisa: “Jo unë jam kujtuar çdo ditë për atë”.

Sara-Meritonit: “Bebi jot është një xheloze e vogël, ka nevojë për përkëdhelje shumë”.

Sara: “Po! Shkrihet fare, mbaron, vdes, vetëm ta duash, ta përkëdhelësh, ta duash”.

Ilnisa: “Po, për atë punë kam lindur”.

Ilnisa-Meritonit: “Këtu do flesh? Sa beb i vogël që je”.